УСЛУГИ

Полирање

Хемиско чистење

Полирање на фарови

ЗА НАС

Центар за нега на вашиот автомобил

основан од страна на љубители на автомобили за љубители на автомобили.

Ауто спа дитејлинг ДООЕЛ ги нуди следните услуги – хемиско чистење, полирање на фарови, полирање на автомобили и нивна керамичка заштита. Кај нас можете да го освежите изгледот на вашиот автомобил, да му го вратите фабричкиот сјај и да го заштитите вашиот нов автомобил. Истотака, работиме и припрема на автомобили за продажба. Донесете го вашиот автомобил и уверете се во квалитетот.